Kasmaran

by Didi Kempot

Yen arep crito karo sopo
Yen ora crito kok tambah nelongso
Ooo… Soyo suwe kok ngene rasane
Sedhino-dhino kok ngatoni wae.

Yen ora sambat wes ra kuat
Arep njaluk tulong bingung lehku nembung
Tekan sok kapan iso ngendaliki
Kasmaran kenyo kang ke pati-pati.

Tindak-tanduk e
kalem rak di gawe
larang esemme nggregetake

yo ben mung ngimpi orak popo
yen ati iki iso dhadi lego
dewe e teko lan kondo yen tresno
piya piye aku pasrah lan lilo

*Special thanks to : Didi Kempot. Maturnuwun sanget mas…lagune jan..mlebu neng ati banget….ya Alloh Gusti, paringono sabar lan petunjukMu…..

8 responses to this post.

  1. jatuh cinta…
    memang berjuta rasanyah.
    hehehee

    Reply

  2. Posted by nuradinugroho on September 3, 2009 at 1:17 AM

    .^_^.

    Reply

  3. Posted by aulia on October 4, 2009 at 2:36 PM

    ckckckckkc……ternyata kau tumpahkan disini,

    Reply

  4. ini langgam jawa yg plg tak senengi..🙂

    Reply

  5. Posted by kacip bagus on August 13, 2011 at 5:08 PM

    penyanyine cewek siapa ya??

    Reply

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: